Profiel

 Ik ben Els Piket en ben in 1956 geboren in de mooie, historische stad Utrecht. Mijn werkende leven is relatief vroeg begonnen. Na het volgen van een aantal avondopleidingen op HBO-niveau ben ik doorgegroeid en heb vele jaren met plezier in leidinggevende functies bij onderwijsgerelateerde organisaties gewerkt. In deze periode heb ik de meest uiteenlopende problemen en vragen voorbij zien komen, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan. Het is geweldig te zien dat mensen enorm veel mogelijkheden en eigen kracht in zich dragen. Soms heeft men net dat ene zetje nodig om zich hiervan weer bewust te zijn. Ik werk graag met en voor mensen en stel deze centraal bij alles wat ik doe in mijn leven.

Door deze opgedane ervaringen, de nodige levenservaring en de belangstelling die ik heb voor persoonlijke groei en bewustwording, kreeg ik steeds meer de behoefte om hier meer invulling aan te geven en dit op professionele wijze te onderbouwen en uit te dragen.

Op de Academie voor Counselling en Coaching ben ik in 2005 geschoold tot Academisch Counsellor en Coach in Gesprekstherapie en Coaching. Ik ben verbonden geweest aan de Academie als co-trainer. Ik ben jaren ingehuurd geweest door een organisatie om trainingen te verzorgen en heb lesgegeven op de Volksuniversiteit. Ik blijf me specialiseren op diverse terreinen door het volgen van opleidingen, bachelorclasses en het geven en volgen van cursussen, trainingen en workshops. Tevens treed ik soms op als gastdocent.

Zie voor de trainingen vanuit Counsellor-coach E.J.A. Piket het tabblad ‘trainingen’.

Ik benader problemen vanuit het hier en nu en zoek naar mogelijkheden in de toekomst. Gezien mijn kennis en verdieping in meerdere methodes en technieken heb ik de mogelijkheid flexibel en eclectisch te zijn in mijn werkwijze en deze steeds aan te passen aan de desbetreffende persoon en de situatie.